- A RUDAS KISMEDENCÉJÉBŐL A DOBOGÓ LEGFELSŐBB FOKÁRA -

Hajós Alfréd - a magyar delfin

Azt tudtad, hogy Hajós Alfréd, Magyarország első olimpiai bajnoka lényegében a Rudas fürdő 25 m-es kismedencéjében készült fel az első újkori olimpiára 1896-ban? Minden reggel nyitás előtt keményen edzett a görögországi sporteseményre, melyet az akkori közvélemény egész egyszerűen csak úri hóbortként aposztrofált. A legenda szerint … Tovább

Wellazine ajánlat

Fürdőjáró blog – Így fürdőzünk mi

Cikksorozatunkkal megpróbáljuk szóra bírni azokat a bizonyos csempéket, melyek termálfürdőinket borítják. Kövesd rovatunkat, járd be velünk a magyar fürdőkultúra égköveit!

LÁBMOSÓS - a fürdős ez+az

Lábmosó – a fürdős EZ + AZ

Ez tényleg ennyire jó? Igen, kipróbáltuk. – Lábmosó rovatunkban az idei trendekkel, aktuális újításokkal és a fürdős szakma háza táján előforduló érdekességekkel, beszédtémákkal foglalkozunk.

Lazítani

 

Leégés helyett napozzunk jól!

Az egyik kedvenc nyári időtöltésünk feküdni a strandon egy jó magazinnal, könyvvel a kezünkben miközben természetes csokibarna színt festenek a bőrünkre a nap sugárnyalábjai. Bizony, a napozás maga az egészség, D vitaminnal tölti fel a szervezetünket és még a kedvünket is javítja.

Karantén wellness #1

Íme pár technika, melyet akár a nappalinkban, a fürdőszobában is könnyedén elvégezhetünk a jobb közérzetért, a selymes bőrért, az egészségért. Önmagunkért.