Aquawallgym

Nézzük mit is jelent, mire való az aquawallgym.

Aquawallgym

Az aquawallgym a hagyományos, szárazföldi edzésmódszerekkel szemben a vízben, elasztikus ellenállással (gumikötelekkel) végzett gyakorlatok sorát jelenti. Alkalmazásával testünk komplex és rendkívül intenzív módon dolgozhat. A víz, a gumikötelek ellenállása és a saját test tehetetlensége révén, az alkalmazó nem csupán egy testrészt dolgoztat meg, hanem a teljes törzsizomzatát. Az aquawallgym az izomerősítés mellett a koordináció, az állóképesség és a gyorsaság fejlesztéséhez is kiváló segítséget nyújt.

Az Aquawallgym az eszköz kombinálhatóságának köszönhetően szinte a test minden részének fejlesztésében alkalmazható. Bárkinek ajánlott, hiszen az ízületek túlterhelése nélkül látványos eredmény érhető el a fejleszteni kívánt területeken.

Az első vízi kondigép, egyfajta felszerelhető vizi bordácsfalként működik. Szinte minden 1 méternél mélyebb medencére fel lehet szerelni, kültéren és beltéren egyaránt. Hordozható, teljes súlya 3 kg. Anyaga klórnak és UV-nak is ellenáll. Használata könnyű és egyszerű, az Aquawallgym tartószerkezetén 4 különbböző mélységben találunk keresztrudat, amelyhez a karabínerek segítségével a gumiköteleket erősíthetjük. Az Aquawallgym 5 különböző erősségű és színű gumikötelet haszál: a narancssárga a könnyű, a zöld a közepes, a kék az erős, a sárga az extra erős, a fekete pedig szupererős fokozatot jelent.  A gumikötél erősségén túl a hossza is számít. Ezeken felül öv, csuklópánt, bokapánt, szandál és mindenféle speciális fogantyú használható a gyakorlatok során, ezekkel is kombinálva a megfelelő szög, erősség beállításokat.

A kímélő háromdimenziós mozgásrendszer mind felhasználói igényt kielégít. Akár egyénileg, akár csoportosan, nemtől és kortól függetlenül használhatja mindenki az Aquawallgym rendszerét. Széles körben alkalmazható alakformáláshoz, készségfejlesztéshez, rehabilitációhoz és állóképesség fejlesztéshez. Kézilabdázók, vízilabdázók, olimpikonok használják előszeretettel edzésmódszerét.

Aquawallgym előnyei

  • egy hordozható vízi fitneszterem
  • férfiak, nők, gyerekek egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül
  • terhelésmentesen változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé
  • rendkívül széles a felhasználhatósága
  • mivel számtalan szögben, síkban végezhetők a gyakorlatok, ezért sokkal több izomcsoportot dolgoztat meg
  • folyamatosan dolgoznak a stabilizáló mély izmok is
  • egyszerre fejleszt erőt. állóképességet és koordinációt
  • rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, rövidebb idő alatt érjük el a kitűzött eredményt
  • jó közérzet, energikus állapot edzés után

És szerintem ezek is tetszeni fognak: