BEMER mágnes terápia

Nézzük mit is jelent, mire való a BEMER mágnes terápia.

Bemer mágnes terápia

BEMER mágnesmező terápia egyik fő hatásaként fokozza az emberi szervezet hajszálereiben és a teljes érhálózatban a vérkeringést, aminek következtében a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága javul, anyagcseréje felélénkül, energiatermelésük fokozódik. Vizsgálatok azt bizonyították, hogy a terápia során a kis erek (artaeriolak) kitágulnak, így áramlási többlet jön létre.

Egészségünk megőrzése érdekében szükségünk van a regenerációs képességünk megőrzésére és javítására, melyhez a szervezet érhálózatának jó működése elengedhetetlen. A vérkeringésünk 74 %-át a kiserek, mikroerek teszik ki, míg a fennmaradó 26%, a verőerek és visszerek szintjén zajlik. Az arányokból is szembetűnő, milyen hatalmas jelentősége van a zavartalan mikrokeringésnek a testi-lelki egészség szempontjából. Ahogy öregszünk, a mikrokeringés folyamatosan romlik, gyengül az immunrendszer, a regeneráció kitolódik.

BEMER mágnesterápia hatása

A BEMER mágnes terápia bizonyítottan javítja a mikrokeringés hatékonyságát, ezáltal erősíti az immunrendszert, szervezetünket ellenállóbbá teszi. A terápia mechanizmusának a kulcsa, a vér hemoglobinjának vastartalmában keresendő. Hiszen az oxigént a hemoglobin szállítja, ezáltal rendkívül fontos szerepe van szervezetünk működésében. A hemoglobin vas magjára hat az alacsony frekvenciájú mágneses tér, melynek segítségével a keringés felgyorsul és így még több oxigént tud szállítani a sejtekhez gyorsítva a regenerációt és a gyógyulást. Az oxigén a sejtek anyagcseréjét aktiválja, ezáltal a mágnesterápia mechanizmusa felgyorsítja a pozitív folyamatokat. A testünk 70%-a víz, ami ionokat tartalmaz. A mágneses tér ionokra gyakorolt hatása javítja a sejtek tápanyagellátását, az anyagcsere felgyorsul.

A mágnesterápia a fizikoterápia egy formája, regenerálja a sejteket és újrapolarizálja a sejtmembránokat. A mágnesterápia enyhébb esetekben, mint kezelés, erősebb panaszok esetén kiegészítőkezelésként alkalmas a gyulladások és fájdalmak csökkentésére vagy megszüntetésére.

Tudományosan igazolva

A BEMER készülékek javítják a kicsi és nagyon kicsi véredények továbbító mozgásait. 
Ez a szükségletnek megfelelő véreloszláshoz vezet a legkisebb véredények hálózatában. 
​Ezért a BEMER hatékony terápiás opció számos betegség és egészségügyi probléma esetén.

A Bemer biomágnes terápia tudományosan bizonyítottan javítja a mikrokeringést azáltal, hogy megnyit számos addig zárt kapillárist, növeli a mikroerek tágulékonyságát, növeli a szövetek oxigén ellátottságát, növeli a vörösvértestek áramlási sebességét.

A Bemer mágneskezelés számos fájdalom forma enyhítésében igen hatékony. Így eredményesen használható gerinc eredetű, izommerevséggel járó, porc eredetű fájdalmaknál, fejfájásnál.

És szerintem ezek is tetszeni fognak: