A válaszaid alapján “A VÁLLALKOZÓK” személyiségtípusba tartozol.

A vállalkozók nagyon szeretnek a középpontban lenni, szerepelni. Általában a társaság hangadójaként érzik jól magukat. Szeretnek a jelenben élni, az életben a szenvedélyt, a drámát és a gyönyört keresik. Igazi „bandavezérekként” tekint rájuk a környezetük.

Jellemző rájuk:

  • jó problémamegoldók
  • rugalmasak és toleránsak
  • a gyors megoldások hívei
  • jó kommunikátorok, társasági emberek
  • szellemes, okos és népszerű

Ismert ESTP személyiségek:

Madonna
Bruce Willis
Donald Trump

A személyiségedhez passzoló termálfürdős település például:

Csillaghegyi fürdő

AZ ÉLETMŰVÉSZEK ÉS AZ UTAZÁS

Életművészek: alkotók, előadók, kézművesek, vállalkozók

Az életművészekre jellemző, hogy nagyon szeretik a nyüzsgést, a tartalmas programokat. Az ideális számukra a 4-6 éjszakás tartózkodás egy pezsgő nagyvárosban. Kedvelik a sportrendezvényeket, fesztiválokat és így, a pörgés utáni lazítást, wellness-szolgáltatásokat is. A jó társaság feltölti az életművészeket, mégis a kifejezetten zsúfolt helyektől szívesebben tartózkodnak. Fő ellenségük az unalom, ezért a szállás kiválasztásánál is a tartalmas programok jelentik a fő preferenciát.

Megjelent a legújabb Wellazine magazin!

Egy magazin azoknak, akik szeretik a lazító gondolatokat, akik az olvasást és a fürdőzést rituáléként űzik és akiknek a pihenés maga a színtiszta művészet. Wellazine, a lazítás eleganciája – őszi lapszámunkban többek között saját magunkkal és a fürdővilág legendáival foglalkozunk.

Lapozz bele:

Ha igazi, kézzel fogható élményre vágysz vásárolj magadnak egy lapszámot: Wellazine magazin 2020 ŐSZ | 1250 Ft

És szerintem ezek is tetszeni fognak: