FÜRDŐS SZEMÉLYISÉGTESZT – CSAK 4 KÉRDÉS

TUDD MEG KI VAGY ÉS HOL KELLENE LAZÍTANOD ÉPPEN!

Válaszolj a kérdésekre, közben jegyezd meg a betűket!

1. A kedvenc weboldalad nyereményjátékán egy hét napos wellness pihenést nyertél. Hogy fogod eltölteni ezt a hetet?

E : Egy biztos, hogy a barátaimmal megyek. Szervezünk jó programokat, lazítunk, kirándulunk. Igazi csoportos wellness program lesz.

I : Legszívesebben egyedül, a párommal vagy a családdal mennék és csak pihennék, olvasnék, áztatnám magam a wellnessben.

2. A két leírás közül melyik illik rád jobban?

S : Számomra az a legfontosabb dolog, ami most történik, a jelenben. Realista vagyok és nagyon adok a részletekre.

N : A tények unalmasak. Szeretek álmodozni, és az intuícióimban jobban bízom, mint az információkban.

3. Nyereményed választható szálláslehetőséget tartalmaz 7 éjszakára. Két hotel kedvező ajánlata között dönthetsz. Mit teszel?

T : Minden rendelkezésre áll információt felkutatok, felvázolom a paramétereket pro és kontra. Ilyen esetben nagyon fontos mindent mérlegelni és alaposan átgondolni a döntést.

F : A megérzéseimre hallgatok, az alapján választok közülük, általában nem csinálok belőle nagy ügyet, amit a szívem sugall.

4. Két hét múlva itt az utazás időpontja. Hogyan készülsz?

J : Már jó előre megtervezek mindent: fürdőruha, szükséges kellékek, stb. Kiválasztom a wellness csomagokat. Jobb ha nem ér semmi meglepetésként.

P : Nem az a fontos, hogyan készülök, hanem az, hogy ott jól érezzem magam. Persze, előkészítem a dolgokat. A legjobb dolgok a spontaneitásból születnek.

NEKED MI JÖTT KI? KATTINTS A MEGFELELŐRE! TUDD MEG KI VAGY ÉS MELYIK FÜRDŐ ILLIK HOZZÁD!

ENTPINTPINTJENTJ
INFPENFPINFJENFJ
ISFPESFPISTPESTP
ISTJESTJISFJESFJ
 Pár szóban a személyiségtesztről

Az emberek belső tulajdonságok szerinti tipizálásának igénye nagyon régi, 20. századi története egyik, talán legfontosabb mérföldköve a Myres-Briggs pszichológiai típuselmélet. Az MBTI elnevezésű személyiségteszt alaptézise: introvertált/extrovertált, érzékelő/intuitív, érző/gondolkodó, megítélő/észlelő személyiségtípusok kombinációi alapján jellemzi a teszt kitöltőjét. A fenti személyiségteszt természetesen nem diagnózis értékű, az utazási szokások elemzésével és az adott válaszok alapján kielemzett személyiségjegyekkel operál, tippel.

Források:

ITT olvashatsz többet az MBTI-ről. Wikipédia.

ITT olvashatsz többet a személyiségtípusokról. mbti-lelektanitipusok.hu

ITT olvashatsz többet a 16 személyiségtípusról. 16personalities.com