A válaszaid alapján “A GYÓGYÍTÓK” személyiségtípusba tartozol.

A gyógyítók igazi idealisták, akik minden rossznak megpróbálják a jó oldalát látni. Hűségesek, lojálisak, befelé fordulók, a külvilág szemében nyugodt visszahúzódók, akik talán félénknek is tűnhetnek. Motivációjuk a tiszta játék és az elvekhez való ragaszkodás mentén alakult ki. Csodálatosan fejezik ki magukat, rengeteg színészt, költőt, írót találunk a soraikban.

Jellemző rájuk:

  • gazdag érzelemvilágban élnek
  • kitartanak az értékrendjük mellett
  • kíváncsi természetűek és kreatívak
  • gondoskodó és empatikus tulajdonságokkal bírnak
  • mindenben megpróbálják a legjobbat látni

Ismert INFP személyiségek:

Johnny Depp
Julia Roberts
Shakespeare

A személyiségedhez passzoló termálfürdős település például:

Hévíz

AZ IDEALISTÁK ÉS AZ UTAZÁS

Idealisták: gyógyítók, bajnokok, tanácsadók, tanítók

Az idealistákra jellemző, hogy nagyon szeretik az inspirációt, a sztorit meglátni a dolgok mögött, utazásaik során is. Pihentető, nyugodt kikapcsolódásra vágynak, mégis színes, impresszív környezetben. Az ideális szállás számukra 7–8 éjszakára egy jól felszerelt wellnesshotel, ahonnan a látnivalók, a kultúra forrásai elérhető távolságban vannak. Az utazás kiválasztásánál a fő szempont a harmónia megteremtése, mi több, fontos a feltöltődés és a szellemi fejlődés, így még a pihenés alatt is.

Megjelent a legújabb Wellazine magazin!

Egy magazin azoknak, akik szeretik a lazító gondolatokat, akik az olvasást és a fürdőzést rituáléként űzik és akiknek a pihenés maga a színtiszta művészet. Wellazine, a lazítás eleganciája – őszi lapszámunkban többek között saját magunkkal és a fürdővilág legendáival foglalkozunk.

Lapozz bele:

Ha igazi, kézzel fogható élményre vágysz vásárolj magadnak egy lapszámot: Wellazine magazin 2020 ŐSZ | 1250 Ft

És szerintem ezek is tetszeni fognak: