MEGJELENT a Wellazine magazin!

Papírra vetettük a Wellazine életérzést.

Egy magazin azoknak, akik szeretik a lazító gondolatokat, akik az olvasást és a fürdőzést rituáléként űzik és akiknek a pihenés maga a színtiszta művészet.

Mitől más a Wellazine?

Neked is hiányzik néha a termálmedence lazító harmóniája? Most haza is vihetsz egy keveset belőle a Wellazine magazinnal! A Wellazine filozófiája alapján igazán pihenni csak harmóniában lehet, ahol az ember le tudja dobni a mindennapi terheket. A tökéletes pillanat, ahogy a sorok között olvasva szárnyra kap a képzeleted, maga az elemi kikapcsolódás.

És mitől ugyanaz?

Őszi lapszámunkban többek között saját magunkkal és a fürdővilág legendáival foglalkozunk. A magyarság egy olyan sikertörténetével, amely bölcs múltjával, aktív jelenével, reményteljes jövőjével a pancsoló kislány nyugalmával és egyben romantikus izgalmával vitathatatlanul az ország szíve csücske.

Wellazine magazin 2020 ősz | 1250 Ft


Most, amikor éppen 2020 kihívásaira keressük a megnyugtató válaszokat, fürdőzésre, wellnessre kiéhezve, felértékelődik bennünk, ami előtte talán magától értetődő, természetes volt. Ez pedig a minőségi énidő. Az énidő, mely a frusztrált, minden elemében szétzilált mindennapok kontrasztjában egyre fontosabbá válik. Ebből a bizonyos minőségi énidőből most a termálfürdőinkben és fürdőkultúránkban találtunk egy komolyabb volument, melyet íziben és részleteiben eléd tárunk Wellazine magazinunkban.


Lesz itt szó a fürdőkultúra nagy alakjairól, legendáiról. Megnézzük, milyen hasznos információkkal tudunk felkészíteni a termálozásra. Kiderül hogyan vészelték át a fürdők a nehéz napokat és mit terveznek még erre az évre. Bemutatjuk az egészség praktikáit. Érdekes sztorikat, olvasmányokat. Mindemellett tanulunk pár lazító technikát is, útravalóul a nehezebb hétköznapokra.


Ugyanitt meg is ragadnánk az alkalmat, hogy köszöntsünk Olvasóink között és kívánjuk, hogy olyan inspirációt meríts magazinunk hasábjaiból, mellyel ismét fordul veled egyet a világ. Reméljük, arra is együtt jövünk rá, milyen jó nekünk. Hiszen, fantasztikus fürdőink vannak, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a boldogság forrását. Dicső fürdőkultúránk, mely büszkeséggel tölti el a magyarságot, mi, a Wellazine-nal pedig jó szívvel járulunk hozzá, hogy a puszta fürdőzés öröme csodálatos fürdőkultúrává érjen.

Érdekel? Már digitálisan is olvashatsz minket! Válassz!

Wellazine magazin 2020 ősz | NYOMTATOTT
Wellazine magazin 2020 ősz |DIGITÁLIS

Papírra vetettük a Wellazine életérzést, lapozz bele, éld át!

A tartalomból:

HASZNOS

Kontraktus
Csak lazán, kényelmesen
Amit a fürdőkről tudni érdemes
10 dolog a strandtáskába
Mikor tilos a gyógyvizes medence?
Fürdős személyiségteszt
Ajánlások Covid-19 alatt/után

KÖRKÉP

Gyulai Várfürdő
Hagymatikum
Harkányi Gyógy- és Strandfürdő
Bükfürdő Thermal & Spa
Hungarospa
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

PIONÍR

A súlyfürdő atyja
Eötvös Loránd torziós ingája
A szegények gyógyítója

FÜRDŐKULTÚRA

Savanyú víz, édes élet
Termáletikett
Miniszterek gatyában
Kis történetek a strandról
80 év alatt a medencék körül

KITEKINTŐ

Velünk született boldogság
A meztelen közösség
A kék lagúna titkai

EGÉSZSÉG

A japán vízkúra csodálatos ereje
Otthoni wellnesspraktikák
Sóterápia házilag
Váltófürdő vagy váltózuhany
Önmasszázs a japán DO IN
Olvassuk magunkat szupererőssé

SZTORI

Nelly üdülése
A bikiniboom
Fenegyerek a vízben

Hol kapható? A magazin a Lapker InMedio / Relay hálózatában, valamint a Wellazine webshop mellett digitális formában a dimag.hu és a digitalstand.hu oldalakon is elérhető. A 2020/II lapszám várható megjelenése: 2020.12.03