Nobutries

Nézzük mit is jelent, mire való a nobutries.

nobutries

Nobutries olyan, több ezer éves tőzegből készülő arc és testpakolás, melyben a több százféle gyógynövényt tartalmazó tőzeg, hatékonyan csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokat. Évszázadok óta használják légút tisztításra és energetizálásra is.

A Nobutries segítségével a tőzegben található több száz gyógynövény méregtelenít, salaktalanít, kiválóan alkalmazható narancsbőr eltüntetése céljából is. Legyen az bőrfeszesítés, vagy a testünk zsír lerakódásra alkalmas területeinek, így a has, fenék, comb feszesítése, a Nobutries hatékony segítséget nyújt. A tőzeg serkenti az anyagcsere folyamatokat, tovább segítve a méregtelenítést. A szöveteket nyomelemekkel és ásványi anyagokkal tölti fel.

Legfontosabb gyógyhatásai:

  • Tisztítja az érrendszert, erősíti az érfalat , vér és nyirokkeringési panaszok a szív megterhelése nélkül orvosolhatóak.
  • Gyorsítja az anyagcserét, a szervezet salaktalanítása révén lerakódott zsírszöveteket fellazítja, segíti a kiürítésben.
  • Nagy a fehérje megkötő képessége, amely azért fontos, mert a felgyülemlett fehérjék felelősek az allergiáért.
  • Megszünteti a lokális ödémát.
  • Reumatikus megbetegedésekre nagyon jó hatása van.
  • Nőgyógyászati műtétek után segíti a lábadozást. Olyan pároknak is ajánlják akik régóta próbálkoznak, és bár szervi problémájuk nincs a gyerekáldás mégsem sikerült eddig.
  • Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása egyedülálló.

A terápia alatt a kezelt felületre tőzeget kennek pakolásként, mely kellemes érzést okoz a sajgó testrészen. Ezután következik a fólia tekercselés, majd 20-30 percig marad rajta a több mint 500 gyógynövényt tartalmazó ősi tőzeg, teljes nyugalomban. A legtöbb szalon kiegészíti a terápiát, kihasználva a pihenőidőt aromaterápiával, nyugtató, relaxációs zenével.

Az tőzegben található nyomelemek, ásványi anyagok feltöltik a bőrt és a szöveteket, mélytisztítást végeznek. Salaktalanítanak és zsírt égetnek. A tőzeg hidratálja a sejteket, gyulladáscsökkentő és izom lazító hatását kihasználva komplex kezelést vehetünk igénybe például egy sportsérülésből való felépülés folyamata során is.

Az eredmény pedig már akár az első kezelés után látható és tapintható lesz: szép, sima, feszes, egyenletes bőr, karcsúbb idomok természetesen, gyorsan, kényeztetően és fájdalom nélkül!

A program elején és végén centiznek, így számokban is láthatóvá válik a változást.

És szerintem ezek is tetszeni fognak: