Akció!

Wellazine fürdőmagazin (vízálló, 24 oldal) – ajándék hűsítő törölközővel

3 600 Ft 1 400 Ft

TUDTAD? Egy 2009-es kutatás szerint a képzelőerőre támaszkodó, papír alapú olvasás 68%-kal csökkenti a stressz szintedet, jócskán megelőzve a zenehallgatást vagy például egy könnyed sétát a parkban. A University of Sussex kutatási csoportjának alapítója és vezetője David Lewis, neuropszichológus szerint az effajta olvasás több mint figyelemelterelés, a képzelet aktivitása serkenti a kreativitást, amely arra ösztönzi az agyat, hogy belépjen ebbe a lényegében megváltozott tudatállapotba. 

Most pedig hunyd be a szemed és felejtsd el a napi dolgokat egy pillanatra! Idézz fel magadban egy fantasztikusan megnyugtató pillanatot: csend, nyugalom, szolid vízsustorgás és távolról beszűrődő beszédfoszlányok … a kellemesen meleg termálvíz könnyed hullámzással nyaldossa, lazítja izomrostról izomrostra fáradt tagjaidat, miközben inspiráló olvasnivalót tartasz a kezedben, a képzeleted pedig szárnyal, mint egy sasmadár, ahogy a puha, átázott talajról dobbantva, hatalmas szárnycsapásokkal emelkedik a levegőbe, egyre feljebb és feljebb. … Most már pihensz, talán először igazán. Gyere, nyisd ki a szemed és álmodj tovább velünk!

Kategória:

Leírás

Wellazine, a vízálló fürdőmagazin. Ajándék hűsítő törölközővel.

Előfordult már veled, hogy egy-egy nyaralás, wellnesshétvége után is szinte fáradtabbnak érezted magad, mint mielőtt elindultál volna? Valahogy mindig kellett volna még az a +2-3 nap, hogy teljesen fel tudd tölteni a lemerült paneleket, igaz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, lehet, hogy csak nem tudtad úgy istenigazából elengedni magad?

A Wellazine filozófiája alapján igazán pihenni csak harmóniában lehet, ahol az ember le tudja dobni a mindennapi terheket. A tökéletes pillanat, ahogy a sorok között olvasva szárnyra kap a képzeleted, maga az elemi kikapcsolódás. A megoldás pedig mintha mindig is itt lett volna a szemünk előtt.

Próbáltál már a medencében, vagy a fürdőkádban olvasni?

Persze, minden gyakorló könyvolvasó eljut egyszer odáig az életben, hogy kipróbálja ezt az elemi lazulást ígérő, relax tevékenységet. Sokan rendszeresen gyakorolják is. Amire azért feltétlenül figyelnünk kell, hogy a pillanat varázsában mi merüljünk mélyre mi sem és szeretett regényünk sem a fürdővízben.

A Wellazine-nal  persze szerencsénk van. Különleges anyagának köszönhetően akár a víz alatt is olvashatnánk, úgy ezer évig. És ugye az sem mindegy mit olvasunk.

Mi is az a Wellazine?

A Wellazine egy,

  • vízálló, téphetetlen, hőálló fürdőmagazin: ez azt jelenti, hogy a termálvíz kellemes melegében és nyugalmában olvasgathatsz
  • képzelőerőt, kreativitást fejlesztő | interaktív, lazítást segítő feladatokkal | hasznos tippekkel teleírt, szórakoztató kiadvány: amivel akár néhány perc alatt felveheted a hatékony semmittevés ritmusát
  • tele nagy egyéniségekkel, sztorikkal, érdekességekkel: így végre tisztábban láthatod, miért is vagyunk mi magyarok ennyire büszkék a fürdőkultúránkra.

És még ajándék is tartozik hozzá? Mitől ennyire jó a hűsítő törölköző?

A fürdőben, különösen a nyári hónapokban hasznos, ha van nálunk egy hűsítő törölköző. (ice towel) Különleges anyagának, érdes felületének köszönhetően vízbe mártva, majd párszor kirázva akár egy órán át is kellemes hűs hőmérsékletet biztosít viselőjének.

Ha úgy érzed nem bírod tovább a meleg miatt, ne add fel, vizezd be, rázd ki és gyerünk tovább! Bátran vidd magaddal a termál medencébe is, könnyedén ellensúlyozza a termálvíz 38 fokos hőjét vagy a nyári meleget!

Hol vehetem át a megrendelt Wellazine-t?

Magyarország teljes területén. A megrendelt terméket házhoz szállítással, partnerünk segítségével juttatjuk el az általad megadott címre.

Szállítás?

A szállítás ideje 3-4 munkanap.

A szállítási díj
előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel: 790 Ft
utánvéttel: 1090 Ft
10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Garancia van?

Vedd meg, próbáld ki, ha úgy érzed nem lazít el, küld vissza és visszaadjuk az árát. A Wellazine Lazító Garanciája 30 napra szól.

Hol érdeklődhetek?

Ügyfélszolgálat: 36 (70) 379-52-67 (8-16 óráig), illetve Messenger chat elérhetőség: m.me/wellazine 

Olvass bele bátran a Wellazine-ba!
(De az igazi izgalmakat hagyd a termál lazító pillanataira!)
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wellazine fürdőmagazin (vízálló, 24 oldal) – ajándék hűsítő törölközővel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.