Wellazine Ajándék szett

5 700 Ft

Évek óta egy inspiráló és ötletes ajándékot keresel neki? Nem találsz megfelelőt sehol, pedig gyorsan közeledik az a bizonyos időpont? Lazítsd el szeretteidet egy újszerű meglepetéssel!

A Wellazine szettek nyújtotta különleges, kreatív és relax örömöknél egyetlen jobbat tudunk csak. Ha másnak tudunk örömet szerezni vele. Ajándékozz Wellazine Ajándék szettet évfordulóra, születésnapra, vagy  csak a közös időtöltés emlékeként!

A szett tartalma:

 • 1 db Wellazine
 • 1 db hűsítő törölköző
 • 1 db Kneipp Fürdőkristály válogatás
 • 1 db Wellazine termál táska
 • 1db “lebegő” kulcstartó
 • 1 db termál zsák
Kategória:

Leírás

Wellazine Ajándék szett. A lazítás eleganciája. 

(WELLAZINE GIFT PACK)

A Wellazine, akár a Cappuccino habja megédesíti a termálban szerzett pillanatokat. Egyedülállóan stílusos lazítás, mely a termálfürdők nyújtotta gyógykúrákhoz segít testi-lelki egyensúlyunkat a megfelelően befogadó, fejlődő-gyógyuló szintre emelni.

Mi az a Wellazine?

A Wellazine egy,

 • vízálló, téphetetlen, hőálló: ami, azt jelenti, hogy a termál medence kellemes melegében és nyugalmában olvasgathatsz
 • lazítást segítő praktikákkal teleírt: pár apró trükkel, akár néhány perc alatt felveheted a hatékony semmittevés ritmusát
 • fürdős kiadvány: tele dicső fürdőkultúránk meghatározó egyéniségeivel, érdekességeivel

Mit tartalmaz a Wellazine Ajándék szett még?

 • 1 db Wellazine termál táskát – (lásd a képen)
 • 1 db hűsítő törölközőt
 • 1 db Kneipp Fürdőkristály válogatás
 • 1 db lebegő kulcstartót, mely nemcsak a vízbe eső lakáskulcsunkat menti meg az alámerüléstől, de használójának meggyőző stílust is kölcsönöz.
 • 1 db termál zsákot, mely nem utolsó sorban a fürdőbe szánt kellékek, (száraz / vizes fürdőruha, papucs, tusfürdő, testápoló, hajgumi) tárolására is kiválóan alkalmas.

Mi az a hűsítő törölköző?

A fürdőben, különösen a nyári hónapokban hasznos, ha van nálunk egy hűsítő törölköző. (ice towel) Különleges anyagának, érdes felületének köszönhetően vízbe mártva, majd párszor kirázva akár egy órán át is kellemes hűs hőmérsékletet biztosít viselőjének.

Ha úgy érzed nem bírod tovább a meleg miatt, ne add fel, vizezd be, rázd ki és gyerünk tovább! Bátran vidd magaddal a termál medencébe is, könnyedén ellensúlyozza a termálvíz 38 fokos hőjét vagy a nyári meleget!

Ennyire jók a Kneipp termékek?

Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Imádom, de biztosan tetszeni fog neki? Miért kihagyhatatlan a Wellazine ajánlata?

 • a wellness szolgáltatások árának töredékéért próbálhatod ki az olvasásterápiát, vagy egyéb wellness elemekkel kombinálva erősítheted gyógyhatásukat. Mintha egy fél órás masszázsra iratkoznál fel, ahol egy négykarú gyúró veszi kezelésbe fáradt tagjaidat 30 percen keresztül.
 • a Wellazine-ban található interaktív feladatok segítenek ellazulni és a könnyed szórakozás jegyében kitöltik a szabad perceket a wellness pihenés alatt
 • a Wellazine szettek a termál szezon leghasznosabb termékeit tartalmazzák, személyre szabott tematikában, típusonként
 • egyedülálló élmény, kézenfekvő, mégis újszerű lazító terápia

Szeretnél a Wellazine Ajándék szett mellé egy vouchert is? Segítünk!

Ha szeretnéd egy ajándék fürdőbelépő, vagy szállás voucherrel (ajándék utalvánnyal) is kiegészíteni a Wellazine Ajándék szettet, írd meg nekünk a kiszemelt termálfürdőt vagy szállodát; segítünk! info@wellazine.hu

Hol vehetem át a megrendelt Wellazine szettemet?

Magyarország teljes területén. A megrendelt szettet házhozszállítással, partnerünk segítségével juttatjuk el az általad megadott címre.

Szállítás?

A szállítási díj 990 Ft + ÁFA, belföldi címre.

Legalább 2 db Wellazine szett vásárlása esetén a szállítás ingyenes.

A szállítás ideje 3-4 munkanap.

Garancia van?

Vedd meg, próbáld ki, ha úgy érzed nem lazít el, küld vissza és visszaadjuk az árát. A Wellazine Lazító Garanciája 30 napra szól.

Hol érdeklődhetek?

Ügyfélszolgálat: 36 (70) 379-52-67 (8-16 óráig), illetve Messenger chat elérhetőség: m.me/wellazine 

A Wellazine ötlete is úgy jött, mint a Cappuccino-ra a hab. Egy fárasztó, barátokkal eltöltött éjszaka után vetettük bele magunkat a helyi termálvízbe, amely akkora élvezetet okozott, hogy elkezdődött a "már csak ez hiányozna a tökéletes pillanathoz" játék. Mindenki mondott egyet. Nekem személy szerint már csak egy magazin és egy limonádé hiányzott a "Nirvanához". Nem sokkal később hallottam a kádban olvasás világnapjáról (bizony van ilyen: február 9). Már a puszta létezése is teljes elismerést váltott ki belőlem. Na itt kezdődött a Wellazine története.