Wellazine Egyensúly szett

5 300 Ft

Megérkeztél a wellnessbe már rég, de még mindig nem vagy itt igazán? Egy-egy nyaralás, wellnesshétvége után is szinte fáradtabbnak érzed magad, mint mielőtt elindultál volna? A Wellazine szettekkel könnyedén elűzheted az utazással járó stresszt és már kezdődhet is a jól megérdemelt lazítás. 

Most pedig hunyd be a szemed és felejtsd el a napi dolgokat egy pillanatra! Idézz fel magadban egy fantasztikusan megnyugtató pillanatot: te és a kedvenc olvasnivalód, nyugalom, csend, szolid vízsustorgás és távolról beszűrődő beszédfoszlányok … a kellemesen meleg termálvíz (hoppá!) könnyed hullámzással nyaldossa, lazítja izomrostról izomrostra fáradt tagjaidat.

A szett tartalma:

 • 1 db Wellazine
 • 1 db Wellazine termál táska
 • 1 db Kneipp Szabad légutak Fürdőolaj 100 ml
 • 1 db Kneipp Nyugalom Habzó fürdőkristály 80g
 • 1 db Kneipp Tökéletes kikapcsolódás fürdőkristály 60g
 • 1db “lebegő” kulcstartó
 • 1 db termál zsák
Kategória:

Leírás

Wellazine Egyensúly szett. A lazítás eleganciája. 

(WELLAZINE MIND PACK)

A Wellazine, akár a Cappuccino habja megédesíti a termálban szerzett pillanatokat. Egyedülállóan stílusos lazítás, mely a termálfürdők nyújtotta gyógykúrákhoz segít testi-lelki egyensúlyunkat a megfelelően befogadó, fejlődő-gyógyuló szintre emelni.

Mi az a Wellazine?

A Wellazine egy,

 • vízálló, téphetetlen, hőálló: ami, azt jelenti, hogy a termál medence kellemes melegében és nyugalmában olvasgathatsz
 • lazítást segítő praktikákkal teleírt: pár apró trükkel, akár néhány perc alatt felveheted a hatékony semmittevés ritmusát
 • fürdős kiadvány: tele dicső fürdőkultúránk meghatározó egyéniségeivel, érdekességeivel

Mit tartalmaz a Wellazine Egyensúly szett még?

 • 1 db Wellazine termál táskát – (lásd a képen)
 • 1 db Kneipp Szabad légutak Fürdőolajat 100 ml
 • 1 db Kneipp Nyugalom Habzó fürdőkristályt 80g
 • 1 db Kneipp Tökéletes kikapcsolódás fürdőkristályt 60g
 • 1 db lebegő kulcstartót, mely nemcsak a vízbe eső lakáskulcsunkat menti meg az alámerüléstől, de használójának meggyőző stílust is kölcsönöz
 • 1 db termál zsákot, mely nem utolsó sorban a fürdőbe szánt kellékek, (száraz / vizes fürdőruha, papucs, tusfürdő, testápoló, hajgumi) tárolására is kiválóan alkalmas

Ennyire jók a Kneipp termékek?

Eukaliptusz tartalmának köszönhetően a Kneipp Szabad légutak fürdőolaj tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Értékes éterikus eukaliptusz olajat tartalmaz, amely frissít és fokozza a vérkeringést. Meleg vízzel keveredve még jobban kiadja természetes jótékony hatását.

Kneipp Nyugalom Habzó fürdőkristály értékes írisz kivonat és a természetes esszenciális muskátli olaj tartalma révén intenzíven ápolja a tested és a lelked. A tápláló mandula olaj védi a bőrt a kiszáradástól.

A Kneipp Tökéletes kikapcsolódás fürdőkristály természetes és tiszta termálsóoldatot valamint teljes értékű indiai citromfű olajat és citromfű kivonatot tartalmaz. A természetes olajok hatása révén segít ellazulni és egy pihentető fürdő élményét varázsolni.

(A fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.)

Imádom, de mit mondok otthon? Miért kihagyhatatlan a Wellazine ajánlata?

 • a wellness szolgáltatások árának töredékéért próbálhatod ki az olvasásterápiát, vagy egyéb wellness elemekkel kombinálva erősítheted gyógyhatásukat. Mintha egy fél órás masszázsra iratkoznál fel, ahol egy négykarú gyúró veszi kezelésbe fáradt tagjaidat 30 percen keresztül.
 • a Wellazine-ban található interaktív feladatok segítenek ellazulni és a könnyed szórakozás jegyében kitöltik a szabad perceket a wellness pihenés alatt
 • a Wellazine szettek a termál szezon leghasznosabb termékeit tartalmazzák személyre szabott tematikában, típusonként
 • egyedülálló élmény, kézenfekvő, mégis újszerű lazító terápia

Hol vehetem át a megrendelt Wellazine szettemet?

Magyarország teljes területén. A megrendelt szettet házhozszállítással, partnerünk segítségével juttatjuk el az általad megadott címre.

Szállítás?

A szállítási díj 990 Ft + ÁFA, belföldi címre.

Legalább 2 db Wellazine szett vásárlása esetén a szállítás ingyenes.

A szállítás ideje 3-4 munkanap.

Garancia van?

Vedd meg, próbáld ki, ha úgy érzed nem lazít el, küld vissza és visszaadjuk az árát. A Wellazine Lazító Garanciája 30 napra szól.

Hol érdeklődhetek?

Ügyfélszolgálat: 36 (70) 379-52-67 (8-16 óráig), illetve Messenger chat elérhetőség: m.me/wellazine 

A Wellazine ötlete is úgy jött, mint a Cappuccino-ra a hab. Egy fárasztó, barátokkal eltöltött éjszaka után vetettük bele magunkat a helyi termálvízbe, amely akkora élvezetet okozott, hogy elkezdődött a "már csak ez hiányozna a tökéletes pillanathoz" játék. Mindenki mondott egyet. Nekem személy szerint már csak egy magazin és egy limonádé hiányzott a "Nirvanához". Nem sokkal később hallottam a kádban olvasás világnapjáról (bizony van ilyen: február 9). Már a puszta létezése is teljes elismerést váltott ki belőlem. Na itt kezdődött a Wellazine története.