Akció!

Wellazine fürdőmagazin (vízálló, 24 oldal)

2 400 Ft 990 Ft

TUDTAD? Egy 2009-es kutatás szerint a képzelőerőre támaszkodó, papír alapú olvasás 68%-kal csökkenti a stressz szintedet, jócskán megelőzve a zenehallgatást vagy például egy könnyed sétát a parkban. A University of Sussex kutatási csoportjának alapítója és vezetője David Lewis, neuropszichológus szerint az effajta olvasás több mint figyelemelterelés, a képzelet aktivitása serkenti a kreativitást, amely arra ösztönzi az agyat, hogy belépjen ebbe a lényegében megváltozott tudatállapotba. 

Most pedig hunyd be a szemed és felejtsd el a napi dolgokat egy pillanatra! Idézz fel magadban egy fantasztikusan megnyugtató pillanatot: csend, nyugalom, szolid vízsustorgás és távolról beszűrődő beszédfoszlányok … a kellemesen meleg termálvíz könnyed hullámzással nyaldossa, lazítja izomrostról izomrostra fáradt tagjaidat, miközben inspiráló olvasnivalót tartasz a kezedben, a képzeleted pedig szárnyal, mint egy sasmadár, ahogy a puha, átázott talajról dobbantva, hatalmas szárnycsapásokkal emelkedik a levegőbe, egyre feljebb és feljebb. … Most már pihensz, talán először igazán. Gyere, nyisd ki a szemed és álmodj tovább velünk!

Kategória:

Leírás

Wellazine, a vízálló fürdőmagazin. Ajándék hűsítő törölközővel.

Előfordult már veled, hogy egy-egy nyaralás, wellnesshétvége után is szinte fáradtabbnak érezted magad, mint mielőtt elindultál volna? Valahogy mindig kellett volna még az a +2-3 nap, hogy teljesen fel tudd tölteni a lemerült paneleket, igaz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, lehet, hogy csak nem tudtad úgy istenigazából elengedni magad?

A Wellazine filozófiája alapján igazán pihenni csak harmóniában lehet, ahol az ember le tudja dobni a mindennapi terheket. A tökéletes pillanat, ahogy a sorok között olvasva szárnyra kap a képzeleted, maga az elemi kikapcsolódás. A megoldás pedig mintha mindig is itt lett volna a szemünk előtt.

Próbáltál már a medencében, vagy a fürdőkádban olvasni?

Persze, minden gyakorló könyvolvasó eljut egyszer odáig az életben, hogy kipróbálja ezt az elemi lazulást ígérő, relax tevékenységet. Sokan rendszeresen gyakorolják is. Amire azért feltétlenül figyelnünk kell, hogy a pillanat varázsában mi merüljünk mélyre mi sem és szeretett regényünk sem a fürdővízben.

A Wellazine-nal  persze szerencsénk van. Különleges anyagának köszönhetően akár a víz alatt is olvashatnánk, úgy ezer évig. És ugye az sem mindegy mit olvasunk.

Mi is az a Wellazine?

A Wellazine egy,

  • vízálló, téphetetlen, hőálló fürdőmagazin: ez azt jelenti, hogy a termálvíz kellemes melegében és nyugalmában olvasgathatsz
  • képzelőerőt, kreativitást fejlesztő | interaktív, lazítást segítő feladatokkal | hasznos tippekkel teleírt, szórakoztató kiadvány: amivel akár néhány perc alatt felveheted a hatékony semmittevés ritmusát
  • tele nagy egyéniségekkel, sztorikkal, érdekességekkel: így végre tisztábban láthatod, miért is vagyunk mi magyarok ennyire büszkék a fürdőkultúránkra.

Hol vehetem át a megrendelt Wellazine-t?

Magyarország teljes területén. A megrendelt terméket házhoz szállítással, partnerünk segítségével juttatjuk el az általad megadott címre.

Szállítás?

A szállítás ideje 3-4 munkanap.

A szállítási díj
előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel: 790 Ft
utánvéttel: 1090 Ft
10.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Garancia van?

Vedd meg, próbáld ki, ha úgy érzed nem lazít el, küld vissza és visszaadjuk az árát. A Wellazine Lazító Garanciája 30 napra szól.

Hol érdeklődhetek?

Ügyfélszolgálat: 36 (70) 379-52-67 (8-16 óráig), illetve Messenger chat elérhetőség: m.me/wellazine 

 

Olvass bele bátran a Wellazine-ba!
(De az igazi izgalmakat hagyd a termál lazító pillanataira!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wellazine fürdőmagazin (vízálló, 24 oldal)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.